SEYDİŞEHİRLİ GENÇLER 5 DE 5 YAPARAK NAMAGLUP RAKİP TANIMIYOR


​Seydişehir'de geçtiğimiz hafta sonu her iki takımda da galip gelen Seydişehir Belediye Spor Kulübü puan toplamaya devam ediyor.

Süper Amatör grubunda Karapınar'da gerçekleşen karşılaşma, deplasmana giden Seydişehir Bld. Spor'un Karapınar Bld. Spor'a karşı oynadığı oyunla 2-0 lık galibiyet getirdi. Diğer taraftan Seydişehir'de oynanan Seydişehir Bld. - Seydişehir Gücü karşılaşmasında 3-1 lik skor ile 5 haftadır hiç yenilgi yaşamayan Seydişehir Bld. U19 takımının oldu.

Voleybol 2. Lig karşılaşmalarında galip gelen taraf ise Tofaş oldu. Bursa ilinde yapılan Seydişehir Bld. Spor - Tofaş Spor 2. Lig Voleybol karşılaşması 3-2 set sayısıyla Tofaş Spor'un oldu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, karşılaşmalar ile ilgili açıklama değerlendirme yaparak, Seydişehir Belediye Spor Kulübü bünyesine alınan bütün takımlarda yoğun bir antrenman çalışması gördüğünü ifade etti. Başkan Tutal, her geçen gün Seydişehir Belediye Spor Kulübü bünyesindeki takım ve ferdi sporlarında yarışan gençlerin önemli yol kat ettiğini ifade ederek başarılar diledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar