GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ İLİMİZİ ZİYARET ETTİ


Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilimizi ziyaret etti.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın Fransa ile oynayacağı futbol müsabakası için ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu yanında inşası devam eden spor tesislerini inceledi. Daha sonra Halter, Taekwondo, Masa Tenisi, Okçuluk ve Karate Salonlarında sporcularımızın antrenmanlarını izledi.

2020 ve 2024 Olimpiyatlarına hazırlanan Konya TOHM ( Halter, Taekwondo, Judo, Bisiklet, Atıcılık ve Atletizm) Milli Sporcularımız ile bir araya gelen Sayın Bakanımız, sporculara çok güvendiğini ifade ederek "Bir kısmınızın önünde 2020 Olimpiyatları, bir kısmınızın önünde ise 2024 Olimpiyatları gibi güzel hedefler var. Bu hedeflerin hepsi tabi bireysel hedefler değil. Bu hedefler aynı zamanda şanlı bayrağımızı temsil etmek gibi ulvi bir amaç barındırıyor. Bu da sizler için tabii ki gerçekleştirilebilir hedefler. Bu noktada sizlere güveniyoruz." dedi.

Programın sonunda A Milli Futbol Takımımızın Fransa ile oynadığı müsabakayı izleyen Sayın Bakanımıza, eski Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak, Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz eşlik ettiler.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar