KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI.


​Beyşehir Kaymakamlığı ve Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Amatör spor haftası kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası Beyşehir Belediye Spor ve Beyşehir Devlet Hastanesi takımları arasında oynan maçla başladı.

Beyşehir kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvanın açılış törenine Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu katıldı.

Turnuvanın açılışında konuşan Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, turnuvanın 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek amatör spor haftası kutlamaları çerçevesinde başladığını, 8 takımın eleme usulü yapılacak müsabakalara katılarak mücadele ettiğini söyledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, turnuvanın düzenlenmesindeki amacın galip gelmekten ziyade kurumlar arasında birlik ve beraberliği ve dayanışmayı tesis etmenin yanısıra sportif hareketliliği sağlamak olduğunu belirterek, kardeşce ve sportmence geçen müsabakalar olması temennisinde bulundu. Turnuvaya katılan tüm ekiplere başarı dileğinde bulundu.

8 takımının mücadele edeceği turnuvanın şampiyonu 17 Ekim'de oynanacak final maçıyla belirlenecek.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar