İhsaniye Gençlerbirliği Yönetimi Konya ASKF'i Ziyaret Etti


​Konya Amatör küme süper grup' da mücadele eden İhsaniye Gençlerbirliği Kulübü Başkanlık görevini devralan Mustafa Yapıcı, Yöneticilerden Halil Poçanoğlu, Genel Kaptan Recep Carı  ile birlikte  Konya  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF )ye ziyarette bulundular. 

İhsaniye Gençlerbirliği heyetini Konya  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF )   Başkanı Remzi Ay ile yönetim kurulu üyeleri Faruk Hatipoğlu, Ferit Kesler  ve İbrahim Karabacak karşıladı. Ziyarette Mustafa Yapıcı Konya sporuna hizmet etmek için bu göreve arkadaşlarımla birlikte talip olduk, elimizden geldiği kadar Amatör spora destek olmaya devam edeceğiz dedi. 

Remzi Ay ise amatör kulüplerin yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek böyle bir göreve talip olmanız bizleri memnun etmiştir, İnşallah size ve Konya sporuna hayırlı olur dedi. Ziyaret İhsaniye Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Mustafa Yapıcı'nın  Konya  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF )   Başkanı Remzi Ay'a Osmanlı Devlet armalı pano hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar