Osmanlıspor galibiyeti bizim için ekstra bir motivasyon oldu


​Torku  
Konya Spor Oyuncumuz Ömer Ali Şahiner, Osmanlıspor karşısında geriden gelerek maçı kazanmalarının takımımız adına ekstra bir moral motivasyon kaynağı olduğunu ifade ederken, bu galibiyeti Sivasspor deplasmanından alınacak sonuçla pekiştirip yollarına sağlam adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.

Osmanlıspor maçının kendileri açısından iki devreli bir maç olduğuna işaret eden oyuncumuz Ömer Ali Şahiner, "Bakıldığında ilk yarısı bizim adımıza istemediğimiz bir şekilde tamamlandı. İyi oynamadık ve soyunma odasına 1-0 geride gittik. Devre arasında hocamız bize neler yapmamız gerektiği şeklinde uyarılarda bulundu. Bunu uygulamak için sahaya çıktık. 

Daha agresiftik ve hemen golü bulduk. Bu özgüvenimizi arttırdı. İkinci golle öne geçtik. Her şey yolunda giderken kırmızı kart ile 10 kişi kalmamız kalan dakikalarda bizi zorladı. Ama saha içerisinde yardımlaşarak, açıklarımızı kapatarak inanılmaz bir mücadele örneği ortaya koyduk. Beraberinde de kazanmasını bildik. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizim adımıza son derece önemli bir galibiyet aldık. Bu bize hem moral motivasyon hem de özgüven adına iyi geldi. Şimdi önümüzde Sivasspor deplasmanı var. Aldığımız galibiyeti devam ettirme ve seri yakalama adına büyük önem veriyoruz. İnşallah oradan da galibiyetle dönerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Biz yeni bir takımız ve oynadığımız her maç uyum sorununu ortadan kaldırma adına önemli. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Konyaspor izlettireceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar