Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası


​1074 Konya Spor Kulübü olarak şehrimizde ve ülkemizde faaliyetlerimize başarıyla devam etmekteyiz. Bünyemizde Bulunan İşitme Engelliler Güreş Takımımızdan Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu İşitme Engelliler Güreş Milli Takımımıza 10-18 Kasım 2015 tarihleri arasında Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'te düzenlenecek olan Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası kadrosuna Sporcularımızdan; Mustafa Lütfullah KILINÇ, Mevlüt AKMAZ, Mehmet Ali YİĞİT, Hasan ÇAKAR, Cemil KURBİ, Mehmet ÇAKIN, Oğuzhan Cemil ŞİMŞEK, Batuhan ŞİMŞEK  ve Antrenörümüz Halil KARAÇOR davet edilmiştir.

 

Kulüp Başkanı olarak, yıllardır bin bir emekle yetiştirdiğimiz sporcularımıza ve onlara her türlü bilgisini, tecrübesini alın teriniz ve desteğini esirgemeden yetiştiren çok değerli Antrenörümüz Sayın Halil KARAÇOR'u tebrik eder başarılar diliyorum.

 

Kulüp olarak bizlere her zaman destek olan Spor Genel Müdürümüz hem şehrimiz, değerli spor adamı Sayın Mehmet Baykan'a, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Remzi Ay'a, ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Sayın Ömer Ersöz'e şükranlarımızı sunuyorum.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar