SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR HAFTAYI 2 GALİBİYET VE 1 BERABERLİKLE TAMAMLADI


​Seydişehir Belediyesi bu haftaya Futbol ve Voleybolda hızlı giriş yaptı. Futbol 1 galibiyet bir mağlubiyet ve 1 beraberlik alınırken Voleybol da ise 3-1 lik galibiyet Seydişehirli sporseverlerin yüzünü güldürdü.

Deplasmanda U 17 Futbol takımımız Akşehir ile karşılaşmasında 3-3 beraberlik alırken U15 takımız ise Tümosan'ı mağlup ederek 3-0 başarısı ise tamamladı.

Futbol Süper Amatörde ise Seydişehir Belediyesi  Ç.Çumra karşılaşmasının 3-0 lık galibiyetini Seydişehirli sporcular almış oldu.


VOLEYBOLCULARIMIZ GALİBİYETLE DÖNDÜ

 

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Eskişehir'den galibiyetle döndü.

18 Ekim de Eskişehir'de gerçekleşen Anadolu Üniversitesi - Seydişehir Belediyesi Voleybol karşılaşması 3-1 lik skorla Seydişehir Belediyesi aldı.

 

Oldukça mücadeleli geçen karşılaşmanın ilk setini 25-22 Seydişehir alırken 2. Sette 25-22 puan avantajını ev sahibinin oldu. 3. Sette atağa geçen Seydişehir Belediyesi 25-18 puan durumu ile yeniden seti almış oldu. 4. Sette de devam eden Seydişehir Belediyesi'nin performansı rakibine fark atarak 25-22 almış oldu. Eskişehir'den 3-1  galibiyetle dönen Seydişehir Belediye takımını ilk tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal oldu. Başkan Mehmet Tutal, azimli ve istikrarlı çalışmaları ile aldıkları başarıdan dolayı takım oyuncularını antrenör ve idarecilerini tebrik etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar