SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ MÜCADELE SPORLARINDA BÜYÜK BAŞARI SAĞLADI


​Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında kursiyerlere belgelerini vererek yaz spor okullarını tamamladı.

Seydişehir Belediyesi 2016 yaz spor okulları kapsamında açılan Karate, Taekwondo, Judo ve Güreş branşlarında eğitim gören 180 öğrenci kurs bitirme belgelerini aldılar. 3 ay süren savunma sporları yaz kurslarında yoğun bir çalışma sezonunu tamamlayan Seydişehir Belediyesi, sportif faaliyetlerinin her sene bir üst çıtaya yükselterek devam edeceğini bildirdi. Mücadele sporları kategorisinde 4 branşta yaz kurslarını ücretsin olarak sürdüren Seydişehir Belediyesi aynı zamanda bu yıl da ücretsiz olarak yüzme, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında da 450 toplamda 630 öğrenciye sportif eğitim gerçekleştirdi.

 

Spor salonlarında ziyaret ederek kurs bitirme belgelerini öğrencilere veren Seydişehir Belediye Başkanı Vekili Mevlüt Güray ve Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak sporcuların ileride büyük başarılar için spora devam etmelerini istedi. Başkan Vekili Güray, Seydişehir Belediyesi olarak imkanlar dahilinde maddi ve manevi her türlü desteğin sağlanacağını belirterek alanında uzman profesyonel bir ekiple eğitim verdiklerini dile getirdi. Başkan Vekili Güray, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın destekleri ile Seydişehir'de spor alanında önemli atılımların olduğunu da dile getirerek eğitim gören sporculara başarı dileklerinde bulundu.

 

Kapalı spor salonu ve Seyidharun İş Merkezinde düzenlenen belge törenlerinde Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray,  Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Celal Bican, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Mehmet Borazan, antrenörler, sporcuları ve aileleri katıldı.

 

Belediye Spor Kulübü Başkanı Celal Bican, Seydişehir Belediyesi olarak mücadele sporlarına önem verdiklerini belirterek, belediyenin imkanları dahilinde başarılı tüm sporculara ve takımlara destek olunacağını belirtti.

 

Belge töreninde sporculara teşekkür eden Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Mehmet Borazan ise Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi olarak ücretsiz kursları ile yıl boyunca bu tür kurslara destek olduklarını ifade ederek bundan sonrada Seydişehir'in başarılı sporcular kazanması için çeşitli kurslar ile desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar