Belediyespor Evinde Geçilmiyor


​Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı, ligin 7. haftasında karşılaştığı PTTspor'u 3-0 yenerek 13 puanla 6. sırada yer aldı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 2016-2017 Voleybol sezonu Voleybol Erkekler 1. Ligi'nin 7. haftasını da galibiyetle tamamladı. Belediyespor, PTT Voleybol takımıyla oynadığı maçta rakibini 3-0 mağlup etti.

Belediyespor ve PTT arasındaki karşılaşma çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde oynanan maçta Büyükşehir Belediyespor ilk setten itibaren oyuna ağırlığını koydu. Rakibini 25-21, 25-14, 25-16'lık net skorlarla geçen Belediyespor maçtan 3 puanla ayrıldı.

Ligin 8. haftasında Düzce'de Düzce Belediyesi ile karşılaşacak olan Konya Büyükşehir Belediyespor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Takımımız 13 puanla 6. sırada yer alıyor.

GENÇ KIZLAR 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ YARIŞLARINDA

Öte yandan, Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi 2. Kademe yarışları Adana'da gerçekleştirildi. Kros şampiyonası için Milli Takım seçmelerinin de yapıldığı ligin 2. kademe yarışlarına, dört kategoride 50 takım katıldı.

 Katılımın yoğun olduğu müsabakada Gençler kategorisinde yarışan Konya Büyükşehir Belediyesispor Kulübü aldığı dereceler ile müsabakayı takım halinde 4. olarak tamamladı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar