Kulübümüz Sporcularından büyük başarı 1 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Avrupa İkinciliği


​Kulübümüz Sporcularından büyük başarı 1 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Avrupa İkinciliği 4 Avrupa üçüncülüğü Toplam 6 Madalya

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası 25-31 Ekim 2016 tarihleri arasında Hollanda da organize edilmiştir.

Avrupa Şampiyonasında çok zorlu maçlar sonucunda Avrupa derecesi alan sporcularımız bizleri gururlandırmışlardır. Sporcularımıza emeği geçen herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Tamamen kendi imkânları ve Spor Genel Müdürlüğünün destekleri ile ayakta durmaya çalışan Konya Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak kuruluş tarihimizden bu güne kadar yerel ve ulusal birçok faaliyetlere katılmış, halen katılmaya devam eden kulübümüz Ülkemiz ve Konya amatör sporuna başarı ile hizmet etmeye çalışan bir kulüptür.

Kulübümüz özellikle Bedensel Engelliler branşında uluslararası düzeyde Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında dereceye giren sporcuları barındırmaktadır. Aynı zamanda sporcularımızın bazıları dünya sıralamasında ilk sırda yer almaktadır. Bedensel Engelliler Badminton Milli Takımımızın çoğunluğunu oluşturan Kulübümüz sporcuları hem Konya mızı Hem de Ülkemizi Uluslararası arenada başarı ile temsil etmektedir.

Avrupa Şampiyonasına katılan kafilenin Milli Takım Teknik Direktörlüğünü Ahmet BOZDAM, Milli Takım Antrenörlüğünü Kulübümüz Antrenörü Celalettin KANBER üstlenmiş olup, Sporcularımız Emine SEÇKİN, Avni KERTMEN, Zehra BAĞLAR ve Aydanur ŞEN kulübümüz adına Avrupa Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Kulübümüz Sporcularının Avrupa şampiyonasında almış oldukları sonuçlar aşağıdadır.

EMİNE ŞEÇKİN

WH2  Tek bayanlar Avrupa Şampiyonu.

WH2  Çift bayanlar Avrupa Şampiyonu,

WH2   Karışık çiftler Avrupa Üçüncülüğü

 
Avni KERTMEN

WH1   Karışık çiftler Avrupa Üçüncülüğü

Zehra BAĞLAR.

SU5   Çift Bayanlar Avrupa Üçüncülüğü


Ayda Nur ŞEN

SU5   Çift Bayanlar  Avrupa Üçüncülüğü

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar