Şampiyonluk kupasını Küçükkendirci’ye takdim ettiler


​Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ''Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası"nda, Konya 112 Voleybol Takımı bu yıl yine şampiyon oldu.

İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hasan Küçükkendirci'yi ziyaret eden Konya 112 Voleybol Takımı oyuncuları, verdiği destekten dolayı Küçükkendirci'ye teşekkür ederek, şampiyonluk kupasını takdim ettiler.

Konya 112 Voleybol takımının, 18 kurumun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva da kendilerine ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşattığını belirten Küçükkendirci, "Spor, her yaşta hayatımızın içerisinde olmalı, bu tür turnuvaları insanların spora teşviki için değerli buluyoruz. Bu nedenle turnuvayı düzenleyen Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve turnuvaya katılan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz. Acil yardım bilgi ve becerilerinin ön planda olduğu uluslararası ambulans rallisinde de şampiyonluğu bulunan Konya 112'nin, spor branşlarında da başarı göstermesi bizleri memnun ediyor. Şampiyon olan Konya 112 ekibimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar