KIBRIS’TA ŞAMPİYON TORKU ŞEKERSPOR OLDU


​Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlığının himayelerinde Başbakanlık Spor Dairesi'nin, Turizm Bakanlığı'nın önemli katkıları ile KKTC Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen, Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu muhteşem bir şölenle tamamlandı.

4 gün boyunca toplam 530 kilometre sürüş yapan bisikletçiler, Bisiklet Turu'nun son gününde 50 kilometrelik Kriteryum Etabı'nda kıran kırana bir yarış gerçekleştirdiler.

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'nda kriteryum etabının birinciliğinide geçmiş iki etabın lider ve aynı zamanda sarı mayoyu taşıyan Torku Konya Şekerspor bisikletçisi Ahmet Örken aldı.

50 kilometrelik Kriteryum etabın ikincisi Kempten Cycling Team'den Batuhan Özgür olurken, 3'üncülüğü ise Kolss Cycling Team'den Vitaliy Buts aldı.

4 gün süren 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'nda takımlar sıralaması da şöyle oluştu. En iyi takım Türkiye'den Torku Konya Şekerspor olurken, 2'nci en iyi takım Ukrayna'dan Kolss Cycling Team, 3'üncü ise Kazakistan'dan Astana City oldu.

Genel Klasman'da en iyi sporcu Torku Konya Şekerspor'dan Ahmet Örken olurken, 2'nciliği Kazakistan National Team'den Yevgeniy Gidich, 3'üncülüğü ise Kolss Cycling Team'den Vitaliy Buts aldı.

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'nda en önemli mayo olan Sarı Mayo ve Hız ile özdeşleşen Yeşil Mayo'yu kazanan Torku Şeker Spor'dan Ahmet Örken oldu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar