İttifak Holding yeniden sponsor oldu


Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içinde yer alan basın toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine başkanımız Ahmet Şan’ın yanı sıra İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Atila, Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, Selva Makarna Genel Müdürü Özkan Koyuncu ve Kulesite Organizasyon Genel Müdürü Mustafa Totan katıldı.

Takımımız ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını bir kez daha yenileyen İttifak Holding, 2017-2018 sezonu için Selva ve Adese markalarının yanı sıra Kule Site Tribün adıyla kulübümüze destek vermeye devam edecek.

İttifak Holding, takımımızla imzaladığı sözleşmeyi yenileyerek Atiker Konyaspor’umuzun formasına sponsor oldu. 2017-18 futbol sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında futbolcularımızın giyeceği formalarda Selva ve Adese logoları olacak. Takımımızın formasının sırtında Selva, şortunda ise Adese markaları yer alacak. Kuzey tribününün isim sponsoru geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine Kulesite olacak.

Kulüp Başkanımız Ahmet Şan imza töreninde yaptığı açıklamada “Anadolu kulüplerinin olmazsa olmazları arasında sponsorlar yer almaktadır. Atiker Konyaspor’umuzun ana sponsorlarından İttifak Holding Grubu Yönetim Kurulu 2017-2018 sezonunda yine kulübümüze sponsor olmaya karar verdi. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünsal SözbirBey’e ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlara İttifak Holding Grubu’ndan Selva, Adese, Kulesite Genel Müdürleri’nin şahıslarında tüm camialarına teşekkür ediyorum. Anadolu kulüpleri ancak sponsorlarla ayakta kalabiliyor. Her ne kadar bu sezon belki gelirler artacak olsa da yine de yetmiyor, bütçeler açık verebiliyor. Bu açıdan çok önemli. İnşallah bizim bu mecralarımız da bu güzide şirketlerimizin tanıtımında önemli bir rol oynar ve onlarca yıldır bu şehirde üretim yapan şirketlerimiz Konyaspor gibi bir güzide kulübümüzle de bütünleşerek bu reklam alanlarını kullanırlar. İnşallah hayırlara vesile olur. Bol kazançlar temenni ediyorum. Özellikle bu tür kuruluşların da sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yerel diye tabir edeceğimiz aslında ulusal markaların en güzel örneklerinden bir tanesi de Konyaspor’la beraber reklam yapmaktır. Zannedersem 3-4 yıldır bizim bu reklam alanlarımız inşallah karşılığını vermiştir diye düşünüyorum. Çünkü para kazanmak çok kolay olmuyor. Ama bu şekilde reklam planlaması biraz fazla görünse de inşallah kazanç ve dolayısıyla şirketlerin daha çok tercih edilmesiyle geriye dönecektir. Aynı zamanda bu tür mecralar markalaşmanın da en önemli unsurlarından bir tanesidir. Biz de özellikle bu markaları dikkate alarak inşallah sportif anlamda biraz daha çıtayı yükseltmek istiyoruz. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum hayırlı olsun diyorum”dedi.

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Atila “İttifak Holding olarak son 3 sezondur olduğu gibi yeni sezonda da Konyaspor’a sponsor olmaktan onur duyduğumu söyleyerek sözlerime başlamak istiyorum. Önümüzdeki sene grup şirketlerimizde Selva formanın sırtında, Adese şort üzerinde yer alacak. Kulesite de ayrıca Kuzey Tribünü’nde isim sponsoru olmaya devam edecek. Konyaspor ile bugün imzaladığımız sponsorlukla ne kadar anlamlı bir sponsorluk anlaşması yaptığımızı ifade etmek istiyorum. Çünkü Konyaspor göğsümüzü kabartmaya devam ediyor bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Bu manada İttifak Holding’in desteğinin, sponsorluğunun ne kadar verimli olduğunu görmüş oluyoruz. Biraz önce kuliste arkadaşlarla konuşurken şunu söylemiştim, biz sponsorlukla sadece maddi imkanlarımızı değil gönlümüzü, kalbimizi, aşkımızı, sevdamızı, her şeyimizi Konyaspor’umuz için ortaya koyuyoruz. Bunun sonucunu almak bizi son derece mutlu ediyor. Konyaspor’un arkasında böyle bir güç var. Tüm camianın bunu bilmesini istiyorum. Bu desteğin yanında Konyaspor’un son yıllardaki başarıları hepimizin göğsünü kabartıyor. Önce Türkiye Kupası’nı ardından Süper Kupa’yı alarak hepimizi son derece mutlu etti. Bu manada Konyaspor başkanının şahsında tüm camiayı ve tüm ekibini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Önümüzdeki sezon bizi yine UEFA’da temsil edecekler. Orada da yine başarılarının devamını diliyor, bekliyor ve gönülden inanıyorum. Konyaspor, Başkanım ve ekibinin o güzide çalışmalarıyla çok onur duyduğumuz bir noktaya geldi. Böyle bir takıma sponsor olmak bizi ayrıca mutlu ediyor. Konyaspor’u yakaladığı bu başarılarından dolayı tüm ekibi tebrik ediyorum. Ayrıca hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarları ve tribünleri dolduran Konyaspor sevdalılarının hepsini tebrik ediyorum desteklerinin devamını diliyorum. Bir şehrin kalkınması sadece bir aktörle olacak şey değil. Hem ekonomik aktörler hem kültürel aktörler hem de sportif faaliyetler bir şehrin kalkınmasında vazgeçilmez unsurlar. Bu manada biz ekonomik anlamda şehrimizi en iyi yerlere taşıyabilmek için mücadele ederken Konyaspor’da sportif faaliyetleriyle hem göğsümüzü kabartıyor hem de şehrimizin marka değerini yukarılara taşıyor. Biz bu manada son derece mutlu ve onurluyuz. Bu başarılarının devamını bekliyor ve diliyoruz. Allah yardımcıları olsun. Bu sponsorluğumuz da hem Konyaspor camiası için hem şehrimiz için hayrılı uğurlu olsun inşallah.” diye konuştu.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar