Yönetim Kurulumuz Milli Mücadele Anıtı’na çelenk koydu


Atiker Konyaspor Yönetim Kurulumuz Süper Kupa Finali için geldiği Samsun’da Bandırma Vapuru ve Millî Mücadele Parkı Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etti.

Başkanımız Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerimiz ilk olarak Samsun’da Milli Mücadele Anıtı’na çelenk koydu. Yönetim Kurulumuz burada “Şanlı Anadolu Kartalı” pankartı açtı, ardından basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkanımız Ahmet Şan Milli Mücadele Anıtı’nın önünde yaptığı açıklamada her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkanımız konuşmasında “Takımımız inşallah Beşiktaş’a karşı burada Süper Kupa için mücadele edecek. Yönetim kurulumuzla beraber Samsun’un İlk Adım ilçesindeyiz. Milli Mücadele Anıtı’nın ve Bandırma Vapuru’nun önündeyiz. Çok anlamlı bir mekan, Yönetim Kurulu olarak burada aziz şehitlerimizin anısına bir çelenk koyduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının mücadeleyi başlattığı bu yerde yine kritik günler geçiren ülkemiz için anlamlı bir mesaj verdiğimizi düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik çağrısında bulunuyoruz. Konyaspor olarak bugüne kadar sürekli ülkemizin birlik ve beraberliği yönünde çağrılar yaptık. Konya’mızın misyonu olan sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörüyü dile getirdik. Milli mücadele anıtından, yine herkese çağrıda bulunuyoruz. Ya İstiklal Ya Ölüm diye başladı bu mücadele… Başka Türkiye yok. Bu ülke içerisinde hepimizin bir ve beraber olarak, birbirimize tahammül ederek, kardeşçe yaşaması için buradan çağrıda bulunuyoruz. 

İnşallah yarın güzel bir mücadele olur. Taraftarlarımız Beşiktaş taraftarlarıyla tribünlerde inşallah güzel, hoşgörülü bir manzara sergilerler. Güzel ve centilmence bir maç olması dileğiyle” sözlerine yer verdi.

Atiker Konyaspor yönetim kurulumuz daha sonra Mustafa Kemal Atatürk’ü 9. Ordu Müfettişi olarak kurmayları ile birlikte İstanbul’dan Samsun’a getiren gemi olan Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti…



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar