Madencilerimiz: “İnşallah Kazanacağız”
Türkiye’nin konuştuğu madenciler başkanımız Fatih Yılmaz, y-yönetim kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, futbolcularımız Ali Turan, Ömer Ali Şahiner ve Selim Ay’ın katıldıkları moral yemeğinde kulübümüzün misafiri oldular.
Yemeğe idari sorumlu Arif Karakaş, madencilerimiz Sebahattin Akkoç, Ali Aktaş, Gökhan Onur, Koray Karabacak, Turgay İnan, Musa Uğur’un yanı sıra ikinci başkanımız Abdullah Şanlı, başkan yardımcımız/basın sözcümüz Ahmet Baydar, Futbol Şube Sorumlumuz Fatih Tınmaz, yönetim kurulu üyelerimiz Hakan Salim Çağlayan, Ömer Zeren, Zekeriya Coşar ve teknik danışman Serkan Ünver katıldı. Takımımız Vitoria SC maçı için kampta olmasına rağmen teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ve futbolcularımız yemeğe katılarak madencilerimizle bir araya geldi.
SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ
Oldukça samimi bir havada geçen yemekte konuşan başkanımız Fatih Yılmaz “Öncelikle sizleri aramızda görmekten büyük bir onur duyuyoruz. Burada yönetici arkadaşlarım var futbolcu kardeşlerim, sayın hocam var, hep birlikte sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz. Zonguldak bizim her zaman gıpta ile baktığımız bir şehir. Çocukluktan beri hep hatırlarız yakından takip ederiz bu şehrimizdeki gelişmeleri. Oradan gelecek güzel haberler her zaman için yüzümüzü güldürmüştür. Madencilik kutsal bir meslek. Onlarca metre yerin altında çalışmak, emek vermek her şeyden daha önemli. Teknoloji ilerledikçe farklı bir şekilde maden çıkarma yöntemleri gündeme gelecektir ama yerin altına girip o çalışmaları yapmak da dediğimiz gibi kutsal ve son derece önemli. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık bizi kırmadınız davetimize icabet ettiniz sağ olunuz var olunuz. Bu arada sayın hocam Mustafa Reşit Akçay ve futbolcularımız esasında şu an UEFA maçımız için kamptalar ama böyle bir program olduğunu ve katılmak isteyip, istemeyeceklerini sorduğumuzda “şeref duyarız” şeklinde cevap verince bu güzel, sıcak ortamda bizlerle birlikte oldular. Başta madencilerimiz olmak üzere herkesi burada ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz hepinize hoş geldiniz diyoruz” dedi.
PRENSİP OLARAK MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE DÜNYAYLA DİYALOĞUMUZU KESERİZ AMA…
Daha sonra söz alan teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ise “ Hepiniz tekrar hoş geldiniz. Bizler prensip olarak maçtan bir akşam önce bütün dünyayla diyaloğumuzu keseriz ama bu akşam öyle bir şeyle karşılaştık ki, yüreğimizin bir tarafını yaktınız, kömür gibi bıraktınız ondan sonra diyorsunuz ki bize, yemeğe davet ediyoruz niye geliyor musunuz? Nasıl gelmeyeceğiz? O kadar onurlu kişilerle karşı karşıyayız ki mecburuz gelmeye. Bu akşam iyi ki gelmişiz. En azından mezar gibi bir yerde çalışıp ülkesine hizmet eden insanlarla karşılaştık. Sözün bittiği yerdeyiz” şeklinde konuştu.
Yemekte ikinci başkanımız Abdullah Şanlı, başkan yardımcımız Ahmet Baydar, Futbol Şube Sorumlumuz Fatih Tınmaz, yönetim kurulu üyelerimiz Hakan Salim Çağlayan, Ömer Zeren, Zekeriya Coşar birer selamlama konuşması yaparak madencilerimizi misafir etmekten dolayı onur duyduklarını ifade ettiler.
Yemekte söz alan madencilerden Koray Karabacak “Yapmış olduğunuz bu güzel organizasyondan dolayı şükranlarımızı borç biliyoruz, her şey için teşekkürler. Konyaspor inşallah yarın ki mücadelede galip gelir, tek temennimiz ve kalbimizden dileğimiz bu. Bir madenci olarak yapmış olduğunuz bu davetten dolayı çok mutlu olduk ailece. Bunu anlatamam, çok büyük bir mutluluk, onur duyduk. Herkese çok teşekkür ederim bu konuda yardımı olan en ufaktan en büyüğe kadar kim var ise herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
İNŞALLAH KAZANACAĞIZ
Madencilerden Turgay İnan ise “Zonguldak Çaycumalıyım. Bu yaşadığımız olay tamamen tevafuk diyelim. Biz buralara bu noktalara geleceğini hiç bilmiyorduk, düşünmüyorduk, tahmin etmiyorduk. Çok teşekkür ederiz bizi ailece buraya davet ettiniz. Bütün madenci arkadaşlarıma teşekkür ederim, inşallah kazanacağız yarın.
DUALARIMIZ KONYASPORLA OLACAK
Madencilerimizden Musa Uğur’un eşi ise “Eşimle ve arkadaşlarıyla, madencilerle gurur duyuyoruz, inşallah maçı da kazanacağız yarın akşam. Buna yürekten inanıyorum. Dualarımız Konyasporla olacak” dedi.
Gökhan Onur yemekte yaptığı konuşmada “Yarın akşam ki maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Burada olmamızın takıma ayrı bir hava katacağına inanıyorum. Dualarımızla tribünden destek olacağız. İnşallah kazanacağız. Başkanımıza ve yönetimimize, sayın hocamıza, futbolcularımıza bizi davet ettikleri için teşekkür ediyorum.
Madencilerimizin ardından konuşan futbolcularımızdan Ömer Ali Şahiner ise düşüncelerini şöyle ifade etti. “Öncelikle kulübümüzün davetini kabul edip buraya kadar geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizinle bu organizasyonun içinde olmaktan dolayı hem arkadaşlarım hem de kendi adıma çok mutlu olduğumu söyleyeyim. Yaptığınız bu zorlu işte Allah yardımcınız olsun. İnşallah bundan sonrası için kazasız belasız çünkü son derece riskli bir iş hayırlı bereketli kazançlarınız olur diyorum. İnşallah yarın sizlerin de desteğiyle, dualarınızla güzel bir galibiyet alıp maç sonu yine birlikte galibiyet pozu veririz. Ayaklarınıza sağlık.”
ÇOK HASSAS VE ZOR BİR İŞ YAPIYORSUNUZ
Kaptanımız Ali Turan burada yaptığı konuşmada “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Bu organizasyonu düzenleyen gerek başkanımız gerek Yönetim Kurulumuz olsun onlara sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok hassas ve zor bir iş yapıyorsunuz. Biz de sizi sosyal medyada gördük. Özellikle bu ince hassas düşünceniz için sizlere de çok teşekkür ediyoruz, hoş geldiniz safalar getirdiniz. İnşallah yarın da güzel bir maç olur size güzel bir galibiyet hediye etmiş oluruz” ifadelerine yer verdi.
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
Futbolcularımızdan Selim Ay ise “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Siz teşekkür ediyorsunuz ama aslında bizim teşekkür etmemiz lazım size, böyle bir daveti sunmamıza vesile olduğunuz için. Gerçekten çok sıcak ve güzel bir ortam var. Çok saygı duyulacak bir iş yapıyorsunuz. Ben hatta az önce Ali abiye de dedim biz düşünüyoruz bazen işimizde hafif ters giden bir şeyler olduğu zaman üzülüyoruz kendi kendimize, gerçekten sizleri görünce şu anda duygulandım. Aslında sizin işinizin zorluğuna baktığımızda boşa üzülüyoruz bazı şeyler için. Allah için alnınızın terinin karşılığını hem bu dünyada hem öteki dünyada verir bundan hiç şüpheniz olmasın. Şu sıcak ortam inşallah yarın maça da yansır dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah biz de size güzel bir galibiyet hediye ederiz.
Yapılan konuşmaların ardından Başkanımız Fatih Yılmaz, teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ve futbolcularımız madencilerimize üzerlerinde isimlerinin yazdığı ay yıldızlı Konyaspor formasını, madencilerimiz ise şehrin simgesi olan madenci heykeli ile Devrek Bastonu hediye ettiler.
Yemek daha sonra toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.