Ali Turan: Burada olmaktan gururlu ve onurluyum


 

2020 yılına kadar mukavele yenilediğimiz başarılı futbolcumuz Ali Turan imza töreninin ardından KONYASPOR TV’ye konuştu. 

ÇOK ŞEY YAŞADIK TARİHE GEÇTİK

“Altıncı yılım bu Konyaspor’da. Gerçekten dolu dolu pek çok şey yaşadık. Süper Lig’de sayısız başarılar elde ettik ve tarihe geçtik.  Hem kulüp olarak hem şahsım adına hem takım adına… Baktığımızda lig üçüncülüğü yaşadık, 66 puan topladık, Türkiye Kupası’nı aldık, UEFA’ya eleme oynamadan direkt olarak katıldık ve son olarak da Süper Kupa’yı kazanarak yine bir tarih yazdık.

BU BAŞARIYI HEP BERABER ELDE ETTİK

Bunların hepsinde takım olarak vardık. Ben vardım ama arkadaşlarım da vardı. Bu başarıyı hep beraber elde ettik, taraftarımız olsun başkanımız olsun kulüp çalışanları olsun hepsinin büyük payları ve emekleri var. Dışardan belki kolay gibi görünüyor ama kolay gelmedik açıkçası. Büyük zorluklar çektik ve bu zorlukları aşıp buralara geldik. Güzel bir birlikteliğimiz var güzel bir ailemiz var. Bu sezon başında biraz sıkıntılar yaşamamız rağmen Mehmet Hoca’nın gelmesiyle beraber özellikle yeniden bir yapılanmaya girdik ve yeniden güzel şeyler yaşamaya başladık. İnşallah da bu devam edecek. 

BURADA OLMAKTAN GURURLUYUM

Ben de burada olmaktan gururlu ve onurluyum açıkçası bu ailenin bir parçası olduğum için. Dediğim gibi altı yıldır buradayım çok güzel anılarım oldu çok güzel şeyler yaşadım inşallah iki yıl daha burada güzel başarılara imza atarız. Geçmişe baktığımızda güzel başarılar yakalamıştık inşallah bunun devamını getiririz.”



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar