Atiker Konyaspor’umuz 300 çocuğu sevindirdi


 

Atiker Konyaspor’umuzda Kulüp Başkanımız Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcılarımız Ahmet Baydar ve Ali Kaya, Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek, Kaleci Antrenörümüz Zafer Öger ve futbolcularımızdan takım kaptanımız Ali Çamdalı, Selim Ay, Deni Milosevic ile Moryke Fofana eğitimlerini sürdüren ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya geldi.

 

Oyuncaksız Çocuklar Derneği ile yapılan iş birliği neticesinde Mehmet Akif Ersoy İ.H.L. bünyesinde geçici olarak eğitimlerine devam Iraklı, Suriyeli,Afgan, Türkmen, ve Türklerden oluşan 6-10 yaş arası 300 çocuğa matara, oyuncak, atkı, şapka ve eldivenden oluşan hediyeleri programa katılan Başkanımız Fatih Yılmaz, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız tarafından takdim edildi.

Burada bir konuşma yapan başkanımız Fatih Yılmaz “Çocuğun olduğu her yerde Konyaspor adını yaşatmaya çalışıyoruz. Bir çocuk gülerse dünya güler sloganıyla hareket edip bu tür etkinliklerle Konyaspor aidiyeti oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün de 300 çocuğumuzun sevincine ortak olmak için buradayız. Değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, sayın hocamıza, kaptanımıza, futbolcularımıza, derneğimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz” dedi.

Programın sonunda Başkanımız, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız atkı ve şapkalarını takarak yeşil beyaz bir görüntü veren çocuklarla günün anısına fotoğraf çektirdi.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar