POTA’DA RAKİP BURSASPOR


Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı TBL 12.hafta karşılaşmasında Pazar günü  sahasında Bursaspor Durmazlar'ı konuk edecek.

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Türkiye Basketbol Ligi 12.hafta karşılaşmasında Bursaspor Durmazlarla karşılaşacak. 3 Aralık Pazar günü Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16:00'da başlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla başlayan temsilcimiz seyircisi önünde kazanmak istiyor. Ligdeki sıralama açısından büyük önem taşıyan karşılaşmada salonun tamamen dolması bekleniyor. Ligde oynadığı 11 maçta 8 galibiyet 3 mağlubiyeti bulunan Selçuklu Belediyesi ligde 19 puanla 4.sırada yer alıyor. Rakip Bursaspor Durmazlar ise 11 maç sonunda 7 galibiyet 4 mağlubiyet ile 5.sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 2 karşılaşmadan 1 galibiyet 1 yenilgi alan Mavi-Beyazlılar, Bursaspor'u sahasında mağlup ederek galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Temsilcimiz sahasında oynadığı 5 maçta ise tek yenilgisini Akhisar Belediyespor'a karşı almıştı.

ÇANKAYA: SIRALAMA AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR MAÇ

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı kaptanlarından Yunus Çankaya Bursaspor maçı ile ilgili konuştu. Çankaya, "Pazar günü Bursaspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Ligin hem antrenörüyle hem oyuncu kadrosuyla hem de taraftarıyla önemli bir kulüp. Bizde evimizde güzel, kaliteli bir basketbol oynayarak galip gelmek istiyoruz. Sıralama açısından önemli bir maç. Tüm taraftarlarımızın Pazar günü salonu dolduracağına inanıyoruz. İnşallah pazar günü tara

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar