SELÇUKLU KARTALI AKHİSAR BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEK


Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, TBL 9.hafta karşılaşmasında 19 Kasım Pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı 9.hafta karşılaşmasında 19 Kasım Pazar günü Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16:00'da başlayacak. Karşılaşmayı Sertan Kırklar, Erhan Gürsel ve Özgün Ergün hakem üçlüsü yönetecek. Ligde şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada tek yenilgisi bulunan ve ligde Türk Telekom'un ardından 2.sırada bulunan Selçuklu Belediyesi Basketbol, seyircisi önünde galip gelerek üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Sahasında oynadığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılan mavi-beyazlılar evindeki yenilgi yüzü görmedi. Temsilcimizde karşılaşma öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.

BERTAN: TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımının genç oyuncusu Bertan Baştan karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz hafta Karesispor deplasmanında güzel bir galibiyet aldık. Bu maçta aldığımız galibiyetin daha da anlamlı olması için Akhisar Belediyespor maçını da kazanmamız gerekiyor. Bu maç için çok iyi hazırlandık. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Akhisar Belediyesi iyi bir takım ama bizde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın önünde onlarında desteğiyle birlikte kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar