Başkan Yardımcımız Celalettin Çakıcı kurayı değerlendirdi


Ziraat Türkiye Kupası son 16 kura çekimine kulübümüz adına katılan başkan yardımcımız Celalettin Çakıcı Trabzonspor ile eşleşmemizin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yardımcımız Celalettin Çakıcı “Seri başlarına baktığımız zaman hepsi lige iyi başlayan takımlardan kuruluydu. İki takım dışında hepsi hemen hemen zor rakiplerdi. Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’tan sonra en güçlü rakibi çektik. Trabzonspor’da bizim gibi yeni yeni takımını oluşturma çabasında olan bir kulüp. O yüzden yine de iyi bir kura çektiğimize inanıyorum.

BİZ KUPADA BU YIL DA İDDİALIYIZ

Geçen yılın Türkiye Kupası Şampiyonu bir takımız. Süper Kupa’yı da müzemize götürdük ve geçen yılın iki flaş takımını Başakşehir ve Beşiktaş’ı yenerek bu kupalara sahip olduk. O yüzden Atiker Konyaspor bir turnuvada mücadele ediyorsa orada en yükseğe çıkmak için elinden gelen gayreti gösterir. Çünkü gerek kentiyle, gerek taraftarıyla gerek takımıyla elinden gelenin en iyisini ortaya koyar. Biz kupada bu yıl da iddialıyız. Çünkü ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde iki yıldır temsil ediyoruz. Şu an geldiğimiz noktada Avrupa’da yer alabilmemizin tek yolu Ziraat Türkiye Kupası’nı alabilmek. Kurada Trabzonspor’u çektik ama o maçın ardından diğer takımların kendi aralarında oynayacakları maçlar sonunda çok farklı bir durumla karşılaşabiliriz. Bir sonraki kurada şansımız yaver giderse yarı final ya da yeniden final oynama ihtimalimizin yükseleceğini düşünüyorum” dedi.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar