Batman Petrolspor yöneticilerini ağırladık


Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş karşılaşması öncesinde Batman Petrolsporlu yöneticiler misafirimiz oldu.

Batman’da oynanan ilk karşılaşma öncesinde Atiker Konyaspor’umuzun yönetim kurulu üyelerini son derece iyi ağırlayan Batman Petrolspor yöneticilerini kulüp idari binamızda misafir ettik. 

Asbaşkanımız Mehmet Günbaş, yönetim kurulu üyelerimiz Prof.Dr. Hakan Salim Çağlayan ve Ercan Yılmaz evsahibi ekibin yöneticilerinden asbaşkan Latif Gökdemir ve beraberindeki heyetini kulübümüzün geleneksel haline getirdiği maç günü yemeğinde ağırladı. Yemekten sonra müzemizi gezen konuk ekibin asbaşkanı Latif Gökdemir Atiker Konyaspor’a başarılar diledi.

Daha sonra kendisine yönetim kurulu üyelerimizden Hakan Salim Çağlayan tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verildi. Ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Yönetim Kurulu üyemiz Prof.Dr. Hakan Salim  Çağlayan burada yaptığı konuşmada “Batman’da bizleri son derece zarif bir şekilde karşılayan ve ağırlayan Petrolspor yönetim kuruluna özellikle sayın asbaşkanımız Latif  Gökdemir’e teşekkür ediyor. Kendisini ve Batman Petrolsporu şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz”dedi.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar