Kazanma odaklı bir maç oynayacağız


Atiker Konyaspor’umuzda Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek ve kalecimiz Serkan Kırıntılı, Vitoria Guimares ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6.hafta maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Maçın oynanacağı Estadio D.Afonso Henriques Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında ilk konuşan kalecimiz Serkan Kırıntılı, “Grupta her şeyimizi, mücadelemizin bugüne kadar ki karşılığını belirleyecek bir maça çıkacağız. Marsilya maçında uzatmalarda yediğimiz golle işi buraya bıraktık. O maçı kazansaydık bugün burada hesaplar içerisinde olmazdık ve kendi işimizi kendimiz bitirecek durumda olurduk. Ama futbolun içerisinde bunlar var. Yarın biz saha içerisinde elimizden geleni yaparak kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Kazanıp Marsilya’dan gelecek sevindirici bir haberi bekleyeceğiz. İnşallah izleyenlere keyif veren bir oyun sergileyip kazanan taraf biz oluruz. Futbolda her şey var. Bunu biliyoruz” dedi.

Kalecimiz Serkan Kırıntılı, “Vitoria Guimares takımında en çekindiğin oyuncu kim?” sorusuna, “Rakibimizin özellikle ileri ucu etkili oyunculardan kurulu. Özellikle Raphinha etkili. Ama futbol takım oyunu. Yine tekrarlıyorum elimizden geleni yaparak iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz” cevabını verdi.

Sözlerine “Yarınki maçla ilgili en önemli unsur kazanma odaklı bir mücadele sergilememiz” diyerek başlayan Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek, “Bu maçta kazanmamız yetersiz kalacak. Bunun yanında Olimpique Marsilya-Salzburg maçından gelecek neticede en az buradaki sonuç kadar önemli. Tabiki evimizde oynadığımız Marsilya maçının 1-1 bitmesi, elimizdeki avantajı rakip takıma geçirdi. Yarınki tek bir netice belki 90 dakika sonuna kadar ümit olarak devam ettirecek. Bu da galibiyet olarak görünüyor. Beraberlik bizi grubun direkt dışına atacaktır. Konyaspor olarak geçen yıldan Avrupa’da edindiğimiz tecrübenin üzerine bu sene biraz daha koymayı başardık. İyi ve zorlu bir rakibe karşı oynayacağımızın farkındayız. Tabiki rakibin güçlü yanlarını biliyoruz. Buna göre önlemlerimizi aldık. Kendi oyun anlayışımızı yarın sahada uygulamaya çalışacağız. Yarınki oyunda tek düşüncemiz kazanmak olacak. Bunun için her yönüyle hazırız” diye konuştu. 

 

Haberin fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://we.tl/dK0BKhKAZc

 



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar