Güzel bir galibiyet aldık ama daha kat etmemiz gereken çok yol var


 

5-0 kazandığımız D.G. Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulunan hocamız Sergen Yalçın, baştan sona oyun kontrolünü ellerinde bulundurdukları mücadeleden farklı galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

Atiker Konyaspor’umuzun Samuel Eto’o (2), Mehdi Bourabia, Nejc Skubic ve Volkan Şen’in golleriyle 5-0 galip geldiği D.G. Sivasspor maçını değerlendiren hocamız Sergen Yalçın, “Öncelikle böyle bir dönemde oynamak, bunu stresini yaşamak herkes için zor. Ama geldiğimiz günden bu yana oyuncularımız hem fiziksel hem de mental anlamda önemli aşamalar kaydettiler. D.G. Sivasspor maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Oyunun kontrolü baştan sona kadar bizdeydi. İyi mücadele ettik. Pozisyonlara girdik. Kalemizde pozisyonlar verdik. Ama sonucunda 5-0 gibi güzel ve önemli bir skorla kazandık. Bundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Ama daha işimiz bitmedi. Önümüzde kat etmemiz gereken çok yol var. Üç haftalık süreçte kaybetmemek ve kendi sahamızda oynadığımız 2 maçı kazanarak, deplasmandan kendi rakibimiz olan bir takımdan puanla dönmek bize moral oldu. Sadece üzerimizdeki rakipleri yakaladık. Henüz rahatlamadık ve biten bir şey yok. İnşallah kalan haftalarda bu çıkışımızı devam ettiririz ve Atiker Konyaspor’u ligde tutarız” dedi.

 

Bir basın mensubunun ‘Sameul Eto’o bugün saha içerisinde verilen görevi yaptı ve bir lider gibi hareket etti. Bu konuda neler söylemek isterseniz?’ şeklindeki sorusuna hocamız Sergen Yalçın, “Eto’o ile ilgili bir şey söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Kalitesi her şeyi ortada. Bugünde kazanmamızda diğer oyuncularım gibi önemli bir katkı sağladı. Bu tür oyuncular kendilerini sahada gösteriyorlar. Geride kalan haftalarda Eto’o nun takımımıza katkısı da yadsınamaz bir gerçek” cevabını verdi.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar