Takımımız Osmanlıspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı


 

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda Osmanlıspor’a konuk olan takımımız, rakibi karşısında net fırsatları bulmasına rağmen sonuca ulaşamadı ve mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

 

Osmanlı Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı taraftarlarımız kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurarak takip etti.

 

Atiker Konyaspor’umuz, ilk yarıda Fofana, ikinci yarıda ise Volkan Şen, Fofana ve Adis Jahovic ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve 0-0 sona eren mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

 

Takımımız bu sonuçla puanını 25’e çıkarttı.

 

Osmanlı Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Ak Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Başkanımız Fatih Yılmaz ve yöneticilerimizde takip etti.

 

STAD: Osmanlı

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Candaş Elbil

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Muhammed Bayır, Yalçın, Anıl Karaer, Tiago Pinto, Ceyhun Gülselam, Regattin, Lumanza (Dk.67 Musa Çağıran), Serdar Gürler, Umar (Dk.80 Mehmet Güven), Mehmet Batdal (Dk.70 Cikalleshi)

YEDEKLER: Ahmet Eyüp, Maxso, Furkan Özçal, Ali Eren, Numan Çürüksu, Luis Carlos, Vrsajevic

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Selim Ay, Ferhat Öztorun, Jens Jonsson, Wilfred Moke (dK.90 Volkan Fındıklı), Volkan Şen (Dk.67 Ömer Ali), Deni Milosevic, Moryke Fofana, Adis Jahovic (Dk.88 Samuel Eto’o)

YEDEKLER: Patrik, Eren Albayrak, Orkan Çınar, Vedat Bora, Musa Araz, Mustapha Yatabare

TEKNİK SORUMLU: Abdurrahman Baysangur

SARI KARTLAR: Lumanza (Osmanlıspor)

 

GOL: Yok

 



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar