Teşekkür Ediyoruz


Süper Lig’in 28. Haftasında evimizde misafir ettiğimiz DG Sivasspor maçı öncesinde kulübümüzün girişimleri sonucu sponsorlarımız, iş ortaklarımız ve şehrimizin önemli kurum, kuruluşları taraftarımıza bu kritik müsabaka için davette bulunmuştur.

 

Sponsorlarımız İttifak Grubu, Kule Site, Adese ve Selva’nın yanı sıra MEDAŞ/MEPAŞ, Lukoil, iş ortağımız TÜRK TELEKOM (KONYASPORCELL aracılığıyla) Esnaf ve Sanatkar Odası ile Ticaret Odası tribünlere davetin geniş kesimlere yayılması için imkanlarını seferber etmişlerdir.

Türk Telekom 600 bin abonesine mesaj göndererek Atiker Konyaspor’umuzun yanında olmuştur. İttifak Grubu müşterilerine, Lukoil, Konyaspor Lukoil kartı bulunan 5 bin kişiye, Esnaf ve Sanatkar Odası ile Ticaret Odası üyelerine mesaj ve maillerle ulaşarak kritik müsabaka öncesi farkındalık oluşturmaya çalışmışlardır. Kule Site’ye ayrıca dev Konyaspor bayrağı asılmış bu vesileyle maç öncesi şehrimizde hareketlilik sağlanmıştır. Diğer taraftan minibüs ve taksi esnafı da kulübümüz tarafından dağıtılan bayraklara ilgi göstermiştir.

Geçtiğimiz hafta içinde “Ayağa Kalk ve Kenetlen Konya” sloganıyla kulübümüz tarafından başlatılan ‘Maça davet organizasyonuna’ destek veren sponsorlarımız, iş ortaklarımız, odalarımızın değerli başkanları, üyeleri, minibüs,taksici esnafı ile bayraklarımızı işyerlerine asan bütün hemşerilerimize ve Konyaspor sevdalılarına teşekkür ederiz.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar