Atiker Konyaspor’umuz sezonun kapanışını Fenerbahçe ile deplasmanda yapacak


 

Ligde kalmayı geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmaların ardından garantileyen Atiker Konyaspor’umuz, 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu’nun 34.ve son hafta maçında yarın (19 Mayıs Cumartesi günü) deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

 

Ali Palabıyık’ın düdük çalacağı ve Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde saat 19:00’da başlayacak mücadelede sarı kart cezalısı Serkan Kırıntılı, izinli olan Samuel Eto’o ve sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Abdou Razack Traore, Petar Filipovic ve Amir Hadziahmetovic forma giyemeyecek.

 

Diğer taraftan Atiker Konyaspor’umuz ile Fenerbahçe Süper Lig tarihindeki 34.maçlarına çıkacak. İki takım arasında oynanan 33 maçta takımımızın 4, Fenerbahçe’nin 27 galibiyeti bulunurken, 2 mücadele ise berabere sona erdi.

 

Takımımız Ali Palabıyık yönetiminde bu sezon 4.maçında sahada olacak. Palabıyık’ın tamamı deplasmanlarda olmak üzere düdük çaldığı mücadelelerde Atiker Konyaspor’umuz, Kayserispor’a 2-1, T.M. Akhisarspor’a 3-0, Bursaspor’a ise 2-1 mağlup oldu.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar