Bu yıldan gerekli dersleri çıkartarak bir daha böyle günleri yaşamamak istiyoruz


 

Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Celalettin Çakıcı, ligde kalmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, camia olarak bir daha böyle durumlara düşülmemesi adına bu yıl yaşananlardan gerekli derslerin çıkartılacağını söyledi.

 

‘Ligde kalmaktan dolayı çok mutluyuz’ sözleriyle değerlendirmesine başlayan Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Celalettin Çakıcı “Bizim için en önemlisi takımına her zaman her şartta sahip çıkan bir taraftar kitlemizin olması. Türkiye’nin her yerinde Atiker Konyaspor’a gönül vermiş insanlar var. Onları zorlu sürecin sonunda mutlu etmek veya kabustan uyandırmakla birlikte Atiker Konyaspor’u sevenlere ve takımımızın kötülüğünü isteyenlere bir mesaj verdik diye düşünüyorum” diye konuştu.

 

‘Yaşananlar bizim için zor bir süreçti. Ben tüm taraftarlarımızdan böyle zorlu bir süreçten geçtiğimiz ve onları son haftalarda strese soktuğumuz için şahsım adına özür diliyorum” diyen Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Celalettin Çakıcı açıklamasına şöyle devam etti:

 

“Sezon bizim için istediğimiz gibi başlamadı. Her ne kadar hem Türkiye Ligi, hem UEFA Avrupa Ligi hem de Türkiye Kupası gibi 3 önemli kulvarda mücadele versek de kendimizi bunun zorluklarını kaldıracak yapıda hazırlayamadık. Bunun neticesinde bir takım aksaklıklar yaşadık. Belki UEFA Avrupa Ligi’nde istediğimiz puanları topladık. O.Marsilya maçında son dakikada yediğimiz gol olmasa biz grubu geçen takım olacaktık. Baktığımızda O.Marsilya önce bizim gruptan lider olarak çıkan takımla yarı final oynadı, şimdi de UEFA Avrupa Ligi’nde final oynadı. Demek ki bir takım şeyler doğru yapılmış. Ama bazı yerlerde de eksik kalmışız. Bunların neticesinde 10 hafta önce Sergen Hocamız ve ekibiyle başlayarak bu süreyi belirli periyotlara böldük. Bununla birlikte hocamızın ve yardımcılarının katkılarıyla, futbolcu arkadaşlarımızın sahada verdikleri mücadele ve muhteşem taraftarımızın verdiği destekle hak ettiğimize inandığımız ligde sezonu tamamladık. İnşallah bu yıldan camia olarak gerekli dersler çıkarılacak ve önümüzdeki yıllarda bir daha bugünleri yaşamayacağız…”

 

Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Celalettin Çakıcı, basında çıkan yeni bir teknik direktör arayışları ile ilgili haberlerin kendileri dışında gelişen olaylar olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

 

“Bizim Sergen Hocayı tercih sebeplerimizden bir tanesi futbol oynarken ortaya koyduğu futbol zekasını teknik adamlık döneminde de ilerletmiş ve uygulamış olmasıydı. Burayı gelip çalışmaya başladıktan sonra da burada sürekli mesai yaptığım için biliyorum; genel yaptığı analizler, karşı takımla ile kendi yaptığımız sohbetlerdekileri maç içerisinde de yaşamış olmak Sergen Hocanın bu ligde ilerleyen zamanlarda daha kendini yukarıya taşıyacak bir hoca görüntüsünü şahsen bana verdi. Ben bu süreçte kendisiyle çalışmaktan keyif aldım. Mutlu son ile bitirmek her iki tarafa da büyük keyif verdi. Yönetim Kurulumuz hocamızla gerekli görüşmeleri yapacak. Sonrasında tabiki de hocamızın bizden isteklerini dinleyeceğiz. Ona göre hareket edeceğiz. Bizim yazılıp çizildiği gibi herhangi bir hoca arayışımız yoktur. Sergen Yalçın bizim bundan sonraki dönemde de çalışmak istediğimiz hocamızdır…”



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar