Takımımız 2017-2018 Sezonunu mağlubiyetle tamamladı


 

Spor Toto Süper Lig’de sezonun son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Atiker Konyaspor’umuz, rakibine ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadelede 3-2’lik skorla mağlup oldu.

 

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde saat 19:00’da başlayan karşılaşma öncesinde önceki gün hayatını kaybeden Türk futbolunun efsane isimlerinden, MHK eski başkanı ve hakem eğitmeni Doğan Babacan anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

 

Maça çok iyi başlayan ve ilk 20 dakikalık bölümde Adis Jahovic ve Moryke Fofana ile 4 net pozisyona giren ancak değerlendiremeyen takımımız, 28.dakikada Fernandao’nun ve 34.dakikada Selim Ay’ın kendi kalesine attığı gollere engel olamayınca ilk yarıyı 2-0 geride kapattı.

 

65.dakikada Soldado’nun penaltı golüyle 3-0 geride düşen takımımız, 69.dakikada Fofana ve 73.dakikada Adis Jahovic ile skoru 3-2’ye getirmesine rağmen kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve karşılaşma 3-2 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sona erdi.

 

Takımımız bu sonuçla sezonu 36 puanla 15.sırada tamamladı.

 

STAD: Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Neto, Neustaedter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef De Souza, Alper Potuk, Valbuena, Soldado, Fernandao (Dk.68 Mehmet Ekici)

YEDEKLER: Kameni, Erten, İsmail Köybaşı, Giuliano, Eljif Elmas, Janssen, Muhammed Samed, Oğuz Kaan, Aatıf

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

ATİKER KONYASPOR: Patrik, Skubic, Ali Turan, Selim Ay, Eren Albayrak, Jens Jonsson, Vedat Bora (Dk.46 Deni Milosevic), Ömer Ali Şahiner, Mehdi Bourabia, Moryke Fofana, Adis Jahovic

YEDEKLER: Emrullah, Volkan Fındıklı, Volkan Şen, Orkan Çınar, Moke, Musa Araz, Yatabare

SARI KARTLAR: Ali Turan, Selim Ay (Atiker Konyaspor)

GOLLER: Fernandao (Dk.28), Selim Ay (Dk.34 k.k), Soldado (Dk.65 pen) (Fenerbahçe), Moryke Fofana (Dk.69), Adis Jahovic (Dk.73) ) (Atiker Konyaspor)



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar