Özel maçta CSM Politehnica Iaşı’yı 2-0 mağlup ettik


 

Birinci etap kamp hazırlıkları için Bolu Gerede’de bulunan Atiker Konyaspor’umuz, Romanya Liga 1 takımlarından CSM Politehnica Iaşı ile karşılaşırken sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

 

Koru Hotel Sahasında saat 17:00’da başlayan ve Onur Karabaş’ın yönettiği mücadeleye takımımız Mücahit Atalay, Savaş Polat, Selim Ay, Sertan Yiğenoğlu, Ali Yaşar, Volkan Fındıklı, Jonsson, Musa Araz, Vedat Bora, Moryke Fofana ve Mücahit Can Akçay onbiriyle başladı. İlk yarı yakaladığımız pozisyonları gole çeviremeyince devre 0-0 tamamlandı.

 

İkinci yarıda Mücahit Atalay, Savaş Polat, Selim Ay (Emre Sofuoğlu), Sertan Yiğenoğlu, Ali Yaşar, Volkan Fındıklı (Yatabare), Jonsson, Musa Araz (Traore), Vedat Bora (Ferhat), Fofana ve Mücahit Can Akçay (Ahmet Gökbayrak) ile mücadele veren Atiker Konyaspor’umuz, 75.dakikada Mustapha Yatabare ve 85.dakikada Moryke Fofana’nın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

Karşılaşmayı Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk, İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcılarımızdan Celalettin Yılmaz, As Başkanlarımızdan Osman Koçak ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Uğur Öncan da takip etti.

 

Takımımızda ikinci yarının başında sakatlanan Selim Ay ve ortalarında sakatlanan Vedat Bora oyunu terk etmek zorunda kaldı.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar