“Emeği geçenlere teşekkür ederiz”


Atiker Konyaspor’umuzda yeni sezon formaları dünya genelinde büyük beğeniyle takip edilen La Casa De Papel dizisinden esinlenerek tanıtıldı.

Takımımızın yeni sezonda giyeceği 4 forma ünlü dizi La Casa De Papel ile yapıldı.  Çubuklu, düz yeşil ve beyaz’ın yanı sıra bu sezon futbolcularımız siyah zemin forma ile de sahaya çıkacak. 

Sosyal medyada kısa ve uzun versiyonlarının yayınlandığı tanıtım filmi tamamen gönüllük esasına göre hiçbir bedel ödemeden hazırlandı. Kısa filmde kulüp çalışanları ve Atiker Konyaspor’a gönül verenler yer aldı. Tanıtım filminin müziği için farklı arayışlar neticesinde konseptin bozulmaması adına La Casa De Papel ile özdeşleşen ve dizinin birçok bölümünde yer alan “Bella Ciao” uygun görüldü. 

Yeni sezon formalarının tanıtıldığı film, kırmızı tulum giyen 6 Konyaspor sevdalısı taraftarın siyah bir minibüsle stadyumumuza hareket etmesiyle başlıyor. Konyaspor’a olan bağlılığın ve aidiyetin boyutlarının tema olarak işlendiği filmde iki taraftarın www.konyaspor.org.tr adresinde yeni sezon formalarının müzede tanıtım gününü beklendiğine dair yer alan haberi okumalarının ardından, yeni formaları tanıtımdan önce görebilmek için yaptıkları plan ele alınıyor. Haberin ardından bütün detayları göz önüne alarak yapılan planın sonunda mutlu sona ulaşan taraftarlar müzede bambaşka bir sürprizle karşılaşıyor. Üstü siyah pelerinlerle kapatılan formalar tek tek açıldığında önce Konyaspor’umuza büyük hizmetleri olan ve şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldiğimiz sene başarılı performansı ile göz dolduran Muhammed Yürükuslu’nun forması ekrana taşınıyor. Bin bir meşakkatle müzeye giren taraftarlarımız daha sonra arka bölümde üç tane daha forma olduğunu fark ediyor.  Bu formaların arkasında da Konyaspor tarihi açısından son derece önemli isimler yer alıyor. Yeni sezon forma tanıtım filmi, tıpkı 1922’de olduğu gibi siyah formamızın arkasında ilk başkanımız Süreyya Ege, beyaz formayla özdeşleşen ve geçirdiği trafik kazası sonrası vücudunun belden aşağısını kullanamayan fakat Konyasporluların sevgilisi haline gelen Poljac ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden 11 yaşındaki Konyaspor aşığı Alperen Öztaş’ın isimlerinin bulunduğu formalara taraftarlarımızın büyük bir aşkla sarılmalarıyla son buluyor.

Diğer yandan şehrimizin tanıtımı göz önüne alınarak merkez ilçelerimizin yanı sıra insanlık tarihi için de son derece önemli olan Çatalhöyük, Kilistra, Sille ve İvriz’e tanıtım afişinde yer verildi. 

Yeni sezon forma tanıtım filmine katkı sağlayan, emeği geçen, destek veren herkese ve özellikle çalışanlarımıza kulübümüz adına teşekkür ediyoruz.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar