“Son derece konforlu, iyi düşünülmüş, çok emek harcanmış…”


 

Galatasaray ile T.M. Akhisarspor arasında Konya’da oynanan Turkcell Süper Kupa maçını protokol tribününden takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, müsabakanın devre arasında 2018-19 sezonunda hizmet verecek olan Riyaset Locasında incelemelerde bulundu.

 

Karşılaşmanın devre arasında Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ile birlikte Riyaset Locasına inen Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu burada Başkanımız Hilmi Kulluk’tan loca hakkında bilgi aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu “Son derece konforlu, iyi düşünülmüş, çok emek harcandığı belli olan bir hizmet ortaya çıkmış. Başta Sayın Başkanımız Hilmi Kulluk olmak üzere emeğe geçenleri tebrik ediyorum. Gönlümüz tabii, Türkiye’deki diğer stadyumlarda da benzerlerinin çoğalmasını arzu ediyor” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun hizmete Süper Kupa maçında açılan Riayet Locasındaki yaptığı incelemelere Spor Genel Müdürümüzün yanı sıra Valimiz Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürümüz Şükrü Yaman, Başkanımız Hilmi Kulluk, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve ilgililer eşlik etti.

Riyaset Locası ve koridorları için yapılan harcamalar kulübe mahsup edilmedi. A Protokolün ağırlanacağı Riyaset Locası’nın tüm masrafları Atiker Konyaspor Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetimimiz tarafından karşılandı.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar