Cumhuriyet Başsavcımıza ve Adalet Komisyon Başkanımıza “Hayırlı Olsun” Ziyareti


Antalya Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmaktayken Konya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ramazan Solmaz ve Adalet Komisyon Başkanı Sayın Eyüp Mergen’e Asbaşkanımız Mehmet Günbaş ve Konyaspor A.Ş Genel Müdürü Ufuk Yaşar “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Asbaşkanımız Mehmet Günbaş sporun her kademesiyle yakından ilgilenen Cumhuriyet Başsavcımız Ramazan Solmaz’ı Fenerbahçe ile oynayacağımız Spor Toto Süper Lig maçına davet etti. Başsavcımız Ramazan Solmaz nezaket ziyaretinde yaptığı konuşmada Atiker Konyaspor’u komşu iller olunması hasebiyle yakından takip ettiğini özellikle üst üste iki kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılmış olmasını takdirle karşıladığını ifade ederek “ Pazar gecesi stadyumda bu futbol şölenini Konyalılarla birlikte izlemekten büyük keyif alacağım. Sayın Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulunun nazik davetine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Cumhuriyet Başsavcımız Ramazan Solmaz’a üstünde isminin yazılı olduğu yeni sezon formalarımız ve Konyaspor lisanslı ürünlerimizden oluşan bir set Asbaşkanımız Mehmet Günbaş tarafından takdim edildi. 

ADALET KOMİSYON BAŞKANIMIZ EYÜP MERGEN’E NEZAKET ZİYARETİ

Asbaşkanımız Mehmet Günbaş daha sonra Adalet Komisyon Başkanımız Eyüp Mergen’i makamında ziyaret etti. 

Nezaket ziyaretinde konuşan asbaşkanımız Mehmet Günbaş “ Adaletin yerinde ve zamanında tesisi için mesai mefhumu gözetmeksizin memleketimizin ve şehrimizin refahı için çalışıyorsunuz. Bu bağlamda Atiker Konyaspor olarak sizleri Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta aramızda görmekten mutluluk duyarız ” dedi. 

Konya Beyşehir doğumlu olan Komisyon Başkanımız Eyüp Mergen ise Atiker Konyaspor’umuzu yakından takip ettiğini ifade ederek “ Şahsınızda sayın başkana ve sizlere Fenerbahçe maçı için nazik davetiniz nedeniyle teşekkür etmek isterim. İnşallah Pazar akşamı stadyumda birlikte olacağız” dedi.

Sohbetin ardından asbaşkanımız Mehmet Günbaş Adalet Komisyon başkanımıza üzerinde siminin yer aldığı 42 numaralı formamızı takdim etti.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar