Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık üzgünüz


 

1-0 kaybettiğimiz Fenerbahçe maçını değerlendiren Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, etkili olup pozisyonlar buldukları ve iyi mücadele ettikleri maçı kaybedecek bir oyun oynamadıklarını belirterek yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, “Fenerbahçe’nin ilk 4 haftadaki Fenerbahçe olmayacağını biliyorduk. Yeni transferleri vardı ve bu arkadaşları tanımıyorduk. Maça iyi hazırlandı ve iyi başladık. Pozisyonlar bulduk. Bunları değerlendiremedik. Özellikle ikinci bölgede beklentilerimizin çok gerisinde kaldık. Zaten golü de burada yaptığımız top kaybında bir anda kalemize gelmeleriyle yedik. Bugün kesinlikle mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. İyi mücadele ettik. Mutlak galibiyet için çıktığımız maçta belki 1 puanla teselli bulacakken puansız ayrılmak zorunda kaldık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. 4 maçlık zorlu periyodun ilk maçını geride bıraktık. Henüz hazır olmayan arkadaşlarımızı bugün biraz da mecburiyetten oyuna aldık. Haftalar ilerledikçe onların da tam kapasiteleriyle aramıza katılmalarıyla daha da iyi olacağız. Bugün taraftarımıza puan ya da puanlar hediye edemediğimiz içinde üzgünüz” şeklinde görüş belirtti.

 

Bir basın mensubunun ‘Saha içerisinde özellikle ileri uç oyuncuları arasında sürekli değişimler oldu. Bu onların performanslarından memnun kalmadığınız ve yeni arayışlar içerisinde olduğunuz için miydi?’ sorusuna Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, “Geçtiğimiz haftaki E.Y. Malatyaspor maçında gol atan Deni Milosevic’i performansından dolayı yeniden oynattım. Onun dışında sadece Fofana-Adis Jahovic değişikliği yaptım. Bunun nedeni rakibe göre oynamamız, taktik belirlememizdi. Bu tür değişiklikler ilerleyen haftalarda da olabilir. Bizim düşüncemiz mutlak kazanacağımız maçların kadrolarını sahaya sürmek. Bunun içinde devam edeceğiz” cevabını verdi.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar