Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi


Akşehir Belediyesi, Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Şehr-i Beyza Gençlik Derneği organizasyonuyla yapılan 4. Sokak Basketbolu Turnuvası yapılan ödül töreniyle son buldu.

Akşehir Gençlik Merkezi basketbol sahasında yapılan ödül törenine; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Şehr-i Beyza Gençlik Derneği Üyeleri, turnuvaya katılan sporcular ve vatandaşlar katıldı.

4. Sokak Basketbolu Turnuvasının ödül töreninde bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya "Sokak Basketbolu turnuvamıza her geçen yıl ilgi artmaktadır. Bu yılki geleneksel Sokak Basketbolu turnuvamıza 250 sporcu katılarak 30 takım halinde birbirleriyle yarıştılar. Bu turnuva, heyecan duyulacak, onur duyulacak, takdir edilecek faaliyetlerden bir tanesidir. Sporcu arkadaşlarımızı katılımlarından dolayı kutluyorum. Akşehir Belediyesi olarak bu tür sportif faaliyetlere her zaman olduğu gibi desteklerimizi sürdürüyoruz. Sizlerde bildiğiniz üzere "Mahallelerimiz Yarışıyor", "Şipitin Çıksın" turnuvaları da var. Bunun yanında şehrimizde farklı dallarda faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimiz var bu kulüplerimiz halter, basketbol, futbol, boks, yüzme, okçuluk, güreş, atletizm gibi ciddi anlamda sportif faaliyetlerde bulunuyorlar. Bu kulüplerimize de Akşehir Belediyesi olarak desteklerimizi sürdürüyoruz.

Turnuvaya katılan takımlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Öncelikle birinci olan, ikinci olan, üçüncü olan takımlarımızı tebrik ediyorum. Buraya katılmak, burada yarışmak da önemli. Özellikle veteranları kutluyoruz. Belli bir yaşa gelmiş sporcularımızın hala o enerjiyi, bu heyecanı burada yaşamaları hele hele derece yapmaları keyif verdi bizlere. Arkadaşlarımızı her zaman takdir ediyoruz. Onlarda gençlere örnek olmaktadır.

Önümüzdeki günlerde sağlıklı yaşam için sportif faaliyetler kapsamında bisiklet istasyonlarını faaliyete geçirmiş olacağız. Bisikletlerimiz kartlı sistemle çalışacaktır. Bisiklet istasyonlarımız sadece ilçe olarak Alanya ve Akşehir'dedir ve ayrıca 7 ilimizde bulunmaktadır. Akşehir'imiz yine birçok konuda ilklere öncülük etmiş olacaktır" dedi.

Tören sonunda dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri törene katılan protokol tarafından verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar