Taşkent spor’lu Judocu Merve Koçyiğit Judo Milli Takım Hazırlık Kampına gitti


Taşkent Spor Kulübünün başarılı Judocularından biri olan İlayda Merve Koçyiğit,  Ümit Kadınlar Judo Milli Takım hazırlık kampına davet edildi. Başarılı Judocu Koçyiğit, Ankara'da açılan Judo Milli takım hazırlık kampına katılmak üzere Konya'dan ayrıldı.

Judo Federasyon başkanlığının 2019 faaliyet proğ3ramında yer alan Ümit Kadınlar Almanya, Romanya ve Karadağ hazırlık kampı 17 Nisan- 2 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara- Başkent Otelde gerçekleştirilecektir.

Ümit Kadınlar Judo Milli Takım hazırlık kampına İlimizden Taşkent spor Kulübünün başarılı ve ilerisi için ümit veren judocusu İlayda Merve Koçyiğit ( 52 kiloda) ismen davet edildi. Taşkent spor'lu Judocu Merve Koçyiğit gelen davet üzerine Ankara'da açılan Milli takım hazırlık kampına katılmak üzere önceki gün Ankara'ya giderek kampa katıldı.

Taşkent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı; " Ülke genelinde girdiği tüm şampiyonlarda başarılı müsabakalar çıkartarak dikkatleri üstüne çeken Kulübümüz sporcularından İlayda Merve Koçyiğit'in milli takım hazırlık kampına davet edilmesi sahsımı ve kulübümü mutlu etmiştir. Bu başarıya imza atan antrenör ve sporcumuzu kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar