DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ COŞKUSU


Selçuklu Belediyesi Bosna Hersek Mahallesi'nde kurduğu dev ekranla maçı izleyen binlerce vatandaşın milli maç coşkusuna ortak oldu.  Maç boyunca heyecanın dinmediği alanda Milli Takımımıza olan destek tezahüratları bir an olsun dinmedi.

Selçuklu Belediyesi A Milli Futbol Takımımız için önemi büyük olan ve Fransa ile oynanan milli maçı Bosna Hersek Mahallesinde dev ekranda vererek milli coşkuya ortak oldu.Bosna Hersek Mahallesi'nde pazar yerine kurulan dev ekranda milli maçı izlemeye bayraklar ve milli formalarla gelen vatandaşlar doksan dakika boyunca tezahürat ederek milli takıma destek verdi.

Milli Takımımızın attığı gol sonrasında alanda yaşanan büyük sevinç milli beraberliğimizin ne kadar üst seviyede yaşandığının göstergesi oldu.

Barış Pınarı Harekatı'nda canı pahasına görev yapan Mehmetçiği de unutmayan vatandaşlar Mehter Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi.

Maçta milli takımımızın attığı gol sonrasında verdiği Mehmetçik selamını ekrana getirmeyen Fransız televizyonu sosyal medyada milyonlarca yapılan asker selamlı paylaşımlarla tüm dünya kamu oyuna bir mesaj niteliğinde oldu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar