ATMALAR KIŞ KUPASINDA OSMAN CAN ÖZDEVECİ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU


​Avrupa Atmalar Kupası'nın ikinci gününde Konyalı sporcumuz Osman Can Özdeveci, U23 erkekler gülle atma mücadelesinde adını üst üste ikinci kez şampiyonluğa yazdırdı.

Açık hava sezonunun Avrupa'daki ilk yarışması olan Avrupa Atmalar Kış Kupası'nın 17. edisyonu, İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'nda bulunan Gran Canaria kentinde gerçekleştirildi. 11-12 Mart 2017 tarihlerinde büyükler ve U23 yaş gruplarında dört atma branşında yapılan Avrupa Atmalar Kış Kupasında Konyalı sporcumuz Osman Can Özdeveci ve antrenörü Cemalettin Balcı'da yer aldı.

Geçtiğimiz yıl Arad'da Avrupa Atmalar Kupası birincisi olan Osman Can Özdeveci, İspanya'nın Gran Canaria kentindeki yarışmada unvanını korumayı başardı. 21 yaşındaki Özdeveci, son hakkındaki 19.61'lik derecesiyle en yakın rakibine bir metre fark yaparak zirveye çıkarken, aynı zamanda şampiyona rekorunu da kırdı.

Osman Can Özdeveci, böylece geçen ay Seyfi Alanya'da gerçekleştirdiği 19.83'lük Türkiye U23 rekorundan sonra en iyi ikinci performansına imza atmış oldu.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcumuz Osman Can Özdeveci'yi ve antrenörü Cemalettin Balcı'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar