MÜSTEŞAR YARDIMCIMIZ İBRAHİM ÖZEKİNCİ TESİSLERİMİZİ GEZDİ


​Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın İbrahim Özekinci, Hafta sonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tesislerini gezdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın İbrahim Özekinci, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz ile birlikte Uluslararası Gençlik Akademimiz, Gençlik Merkezimiz ve İl Müdürlüğü tesislerimizi gezdi. Uluslararası Gençlik Akademimizde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler alan Müsteşar Yardımcımız Sayın İbrahim Özekinci, Akademide bulunan Mimar Sinan Mühendisler Birliği ve Tiyatro Topluluğu öğrencilerimizi de dinledi.

Daha sonra Dumlupınar'da bulunan Selçuklu Gençlik Merkezimi ziyaret eden Müsteşar Yardımcımız Sayın İbrahim Özekinci, Gençlik Merkezimizde yapılan Karate, Halk Oyunları ve Tiyatro Kurslarını izledi. Damla projesinde yer alan genç gönüllülerimizin yapmış olduğu faaliyetler hakkında da bilgiler aldı.

Müsteşar Yardımcımız Sayın İbrahim Özekinci, İl Müdürümüz Ömer Ersöz'den İl Müdürlüğümüz çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. Müsteşar Yardımcımız Sayın İbrahim Özekinci, İl Müdürlüğümüzde bulunan İzci Evini de ziyaret ederek tesislerimizden ayrıldı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar