Umarım bu maçtan ders çıkartması gerekenler gerekli dersleri çıkartır


2-1 mağlup olduğumuz Trabzonspor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, oldukça sert oynanan ve hakemin de rakibin sertliğine göz yumduğu maçı ve oyuncumuz Traore’yi kaybettiklerini söyledi.

‘Maçı uzatma dakikalarında yediğimiz gole kadar kontrol olarak elimizde tuttuk’ sözleriyle açıklamasına başlayan Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, “Zaman zaman takım savunmasıyla ilgili hatalar yaptık. Yediğimiz iki gole de bakınca yerleşik halde yedik bu golleri ve bu da bizim için düşündürücü bir durum. Bunları gözden geçireceğiz. Maça gelince. Bugün sahada oldukça sert oynayan bir Trabzonspor vardı. İki takımda yedek kulübesiyle birlikte 21 kişi geldi. Biz 20 kişi dönüyoruz. Düşünmesi gerekenler düşünsün. Müsabakanın içerisinde futbolun kendi içinde ürettiği değerler, hamleler, müdahale şekilleri, istekler, arzular var. Bunları herkes yapacak ama yine de dikkat edilmesi gerekenlere dikkat edilmeli. Trabzonspor’u kutluyorum, 3 puanla başladı. Süper Kupayı aldığımız süreçte performans ve oyun anlayışımızı biraz daha geliştirmemiz gerektiğini fark ettik. Yolumuza devam edeceğiz. Traore’ye geçmiş olsun diyorum, sanıyorum uzunca bir süre bizimle olmayacak. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza döner” diye konuştu.

Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, bir basın mensubunun ‘Bu sene Atiker Konyaspor’un hedefi nedir?’ sorusuna “Takım geçen sezonu 43 puanla kapattık. Bu yıl 44 puan, bütün hedefimiz bu yönde. Futbolun kendi içerisindeki yolculukta bazı şeyler sizi nereye getirir onu da göz ardı etmeyeceksiniz. Ama kesinlikle haddimizi bilerek yaklaşım göstereceğiz. İlk 10 arasına girmek istiyoruz” şeklinde cevap verdi.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar