Takımımız Antalyaspor deplasmanından 1 puanla dönüyor


 

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor’umuz, çok sayıda pozisyona girdiği ve değerlendiremediği, bir golünün iptal edildiği mücadeleden 0-0 beraberlikle ve 1 puanla ayrıldı.

 

Antalya Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayan mücadelede takımımız ilk yarıda Mehdi Bourabia ile 1, ikinci yarıda ise yine bu oyuncumuzla 2 olmak üzere 3 net fırsattan yararlanamadı.

 

Takımımızın 79.dakikada Adis jahovic İLile bulduğu gol pozisyonun öncesinde hakem Ümit Öztürk tarafından elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

 

Atiker Konyaspor’umuz, baştan sona üstün oynadığı, fırsatları değerlendiremediği ve bir golünün iptal edildiği mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ve 1 puanla ayrıldı.

 

Takımımız bu sonuçla puanını 29’a çıkarttı.

 

STAD: Antalya

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Asım Yusuf Öz, Mehmet Kısal

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım Sangane (Dk.90+2 Chico), Diego, Celutska, Sakıb, Djourou, Charles, Yekta, Jevtovic (Dk.90 Harun), Doukara, Emre Güral (Dk.68 Deniz Kadah)

YEDEKLER: Ferhat, Ozan Evrim, Musa Nizam

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Selim Ay, Ferhat Öztorun, Jens Jonsson, Mehdi Bourabia, Ömer Ali Şahiner, Moryke Fofana (Dk.72 Volkan Şen), Deni Milosevic (Dk.90 Moke), Samuel Eto’o (Dk.77 Adis Jahovic)

YEDEKLER: Patrik, Volkan Fındıklı, Eren Albayrak, Orkan Çınar, Vedat Bora, Musa Araz, Mustapha Yatabare

TEKNİK SORUMLU: Abdurrahman Baysangur

SARI KARTLAR: Boffin, Sangane (Antalyaspor), Skubic, Ömer Ali (Atiker Konyaspor)

 

GOL: Yok

 



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar