B.B. Erzurumspor maçını kazanarak sezona moralli başlamak istiyoruz


 

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Kayacık Tesislerimizde düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulunurken, tek düşüncelerinin B.B. Erzurumspor maçını kazanarak sezona galibiyetle ve moralle başlamak olduğunu söyledi.

 

“Mükemmel bir kamp dönemi geçirdik. hem Bolu hem de yurt dışında yaptığımız kamplarda çalışma açısından, imkanlar açısından ve oynadığımız maçlar açısından her şey mükemmeldi” diyen Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, “Tek sıkıntımız bu hazırlıklarımızı yaparken transferlerimizin aramıza geç katılmasıydı. Onun dışında hiçbir sıkıntımız olmadı. Her şeyden memnunuz. Oynadığımız maçlarda skorun hiçbir önemi yoktu. Önemli olan B.B. Erzurumspor ile sezonun ilk haftasında oynayacağımız maça hazır olmaktı. Tek düşüncemiz; B.B. Erzurumspor maçını en iyi şekilde oynayıp, iyi bir şekilde de bitirmek istiyoruz. Tabiki bizim buradaki en büyük destekçimiz taraftarımız olacak. Kendilerine çok ihtiyacımız var. Hele hele ilk maçımızda daha çok ihtiyacımız var. Onların desteğiyle çok iyi bir sezon geçireceğimize de inanıyoruz. Çünkü geçen sezona baktığımızda Atiker Konyaspor çok sıkıntılı bir dönem geçirmiş. Bizim bütün amacımız böyle sıkıntıları yaşatmamak ve yukarılara oynamak. Bunu da başarmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız” şeklinde görüş belirtti.

 

Yeni transferlerimizin takımla birlikte hazırlık döneminde yer almadığını ve bunun da bazı sıkıntılara neden olabileceğini de sözlerine ekleyen Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, “Tabiki gönül transfer olan arkadaşlarımızın Bolu kampından itibaren bizimle birlikte olmalarını isterdi. Ama maalesef bize geç katıldıkları için onların takıma ve ortama uyum sağlamaları biraz zaman alacak. Uğur ve Ertuğrul dışında Bolu kampında bize katılan olmadı. Yurt dışındaki kampta ise Marko Jevtovic ve Yevhen Opanasenko aramıza katıldı. Onlarda tam anlamıyla uyum sağlayamadılar. Kısa sürede mesafe katedip gerçek kimliklerine ulaşınca transfer edilen arkadaşlarımızın da takımımıza çok büyük faydası olacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

 



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar