Kulübümüz ile İttifak Holding yeniden sponsorluk anlaşması imzaladı


Atiker Konyaspor’umuz ile İttifak Holding arasında forma sırt, şort ve tribün isim sponsorluk reklam sözleşmesi imzalandı.

Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk, İttifak Holding Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Hilmi Kulluk “Konyamızın güzide firmalarından İttifak Holding’in Sayın CEO’su Tahir Bey burada. Bugün burada bulunmamızın amacı geçen senelerde yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi ve yeni sözleşmenin imzalanması. Biliyorsunuz Anadolu takımları için sponsorluk anlaşmaları can alıcı noktalardan bir tanesidir. Eksik olmasınlar Holdingimizin sayın yönetim kurulu başkanı ve sayın CEO’muz, ile değerli yönetim kurulu üyeleri bizi kırmadılar yeni şartlarla bu sponsorluk anlaşmasının devamına olur verdiler. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum, sağolsunlar var olsunlar. Allah bol kazanç versin inşallah gelecek seneyi iki katına bu anlaşmaları yapabilelim. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İttifak Holding Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila ise “Yeni yönetime başarılar diliyorum. Hepsiyle dışardan arkadaşız, canı gönülden başarıları için dua ediyoruz. Hem şahsım, hem İttifak Holding Yönetim Kurulu ve camiamız adına başarılarını canı gönülden bekliyoruz. Tüm desteğimizle Konyaspor’un arkasındayız. Beş yıl oldu, ilk anlaşmamızı ikinci başkanımız Selçuk Aksoy Bey ile yapmıştık, kendisi vesile olmuştu. Onun vasıtasıyla başladığımız yolculuğa devam ediyoruz. Biz bir şehrin hem spor hem iktisadi hem sosyal tarafıyla bir bütün olduğuna inanıyoruz ve bu ilgili tarafların bir bütünlük içinde birbirlerini destekleyerek hareket etmesi gerektiğinin bir şehrin markasını yükseltmek için olmazsa olmaz olarak görüyoruz. Bu bilinçle beş yıldır sporun arkasındayız. Konyaspor yükseldikçe biz de iktisadi tarafta yükseleceğimizi, sosyal tarafta daha iyi konuma ulaşacağımızı biliyoruz. O nedenle Konyaspor bizim sevdamız, aşkımız. Bu takımı desteklemek bizim için hem arkadaşlığımızın hem de şehrin en önemli bir ticari kuruluşu olarak boynumuzun borcu olduğunu düşünüyoruz. Ben de başkanımıza bu vesileyle anlaşmayı devam ettirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu dayanışmanın önümüzdeki yıllarda ülkemiz ve şehrimiz açısından çok daha fazla önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Çünkü piyasada dolaşan değişik söylemleri önemsemeden bu dayanışmayı hem sporda hem sosyal hayatta hem iktisadi hayatta devam ettirirsek üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

İttifak Holding ile yaptığımız anlaşmaya göre holdingin marka kuruluşlarından Selva formamızın sırt bölgesi, Adese şortlarda ve Kule Site’de Kuzey Tribünün isim sponsoru oldu.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar